OKTO.DIRECT Termeni și Condiții pentru Consumatori

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU CONSUMATORI

 

1. De ce ar trebui să citiți acești termeni și condiții

Prezentul Acord stabilește termenii și condițiile pentru consumatorul OKTO DIRECT și furnizarea aferentă a serviciilor. Este un contract încheiat între OKTOPAY LIMITED („noi”, „nouă”) și dvs. („Utilizatorul final”).

Acești termeni și condiții sunt valabili și obligatorii pentru ambele părți pentru relația de servicii în timpul utilizării aplicației OKTO Direct.

Vă rugăm să citiți cu atenție acest Acord înainte de a-l accepta și înainte de a începe să utilizați serviciile noastre. Acordul și documentele relevante vă spun cine suntem, cum vă furnizăm serviciile, cum poate fi reziliat prezentul Acord, ce trebuie să faceți dacă există o problemă și alte informații importante.

Dacă nu acceptați acești Termeni și condiții, trebuie să vă abțineți de la utilizarea aplicației OKTO Web Direct.

Pentru orice asistență suplimentară, vă rugăm să ne contactați la support@oktopayments.com.

În plus față de acest Acord, trebuie, de asemenea, să citiți și să înțelegeți următoarele documente:

 

Prezentul Acord este încheiat în limba engleză și toate comunicările dintre dvs. și noi vor fi numai în limba engleză. De asemenea, putem alege să folosim un limbaj alternativ pentru a comunica eficient la nivel local cu dvs. Utilizarea unei astfel de limbi alternative în scopuri de localizare nu ar trebui să fie considerată oficială în scopuri contractuale, cu excepția cazului în care se prevede altfel în legislația aplicabilă. În scopul contractului, limba oficială este limba engleză și, în cazul în care există o discrepanță între versiunea în limba engleză și versiunea în limba alternativă, versiunea în limba engleză va avea întâietate.

Prin acceptarea prezentului Acord, sunteți de acord că vă vom contacta telefonic, fie prin apel, fie prin SMS la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat atunci când ați acceptat prezentul Acord sau utilizând orice alte date de contact pe care ni le-ați furnizat sau le-ați utilizat în comunicările cu noi. De asemenea, este posibil să vă furnizăm notificări sau alte informații din când în când prin intermediul site-ului nostru web (www.oktopayments.com). Notificările trimise prin e-mail sau făcute prin aplicația OKTO Direct în timpul utilizării serviciilor vor fi considerate primite la 24 de ore după momentul trimiterii e-mailului sau după apariția unei ferestre pop-up în aplicația OKTO Direct la utilizarea serviciilor de către utilizatorul final.

 

2. Glosar

„Acord” sunt termenii și condițiile incluse în prezentul acord, inclusiv toate modificările ulterioare și orice documentație suplimentară care îl însoțește și la care trebuie să aderați.

„Aplicație” sau „APLICAȚIE OKTO DIRECT” înseamnă aplicația web dezvoltată de OKTOPAY pe platforma OKTO, pe care utilizatorul final o poate utiliza la cerere după scanarea codului QR pe aparatul de joc pe care dorește să îl utilizeze cu camera dispozitivului său mobil și numai în scopul achiziționării serviciilor de jocuri oferite prin intermediul locațiilor după ce a acceptat termenii și condițiile APLICAȚIEI OKTO DIRECT disponibile prin intermediul APLICAȚIEI OKTO DIRECT.

„Zi lucrătoare” înseamnă de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00 ora Europei de Est – UTC+2, cu excepția sărbătorilor legale și bancare din Cipru, Grecia și/sau alte jurisdicții în care sunt furnizate serviciile.

„Mașini de jocuri conectate” înseamnă mașinile de jocuri din locațiile din teritoriu care sunt conectate la platforma OKTO și pe care codul QR marcat sub sigla Okto este plasat de operatorul mașinii de jocuri.

„Consumator” înseamnă orice persoană fizică ce încheie prezentul Acord acționând în alte scopuri decât o activitate comercială, de afaceri sau profesională.

„Depunere”: Suma maximă permisă pentru depunere este stabilită în conformitate cu politicile OKTO privind combaterea spălării banilor la 250 lei per tranzacție de depunere.

„Operatorii de jocuri de noroc” sunt operatori licențiați de jocuri de noroc în pub-uri și/sau centre de jocuri pentru adulți.

„Locații” înseamnă (a) pub-uri din teritoriu, operate de comercianți și (b) punctele de vânzare cu amănuntul a jocurilor de noroc (inclusiv AGC), operate de comercianți și în care operatorii de aparate de jocuri de noroc pun la dispoziție mașini de jocuri de noroc pentru astfel de comercianți terți, în scopul furnizării legale de servicii de jocuri de noroc către utilizatorul (utilizatorii) final(i).

„Comerciant” sau „Vânzător” înseamnă întreprinderile din sectorul comerțului cu amănuntul sau al ospitalității care operează locații sau grupuri de locații și cărora operatorii mașinilor de jocuri de noroc le furnizează mașini de jocuri de noroc pentru care efectuează plăți prin OKTO Direct.

„Platforma OKTO” înseamnă sistemul de plăți dezvoltat și operat de Oktopay, inclusiv software-ul și serviciile care stau la baza acestuia, inclusiv funcționalitatea OKTO DIRECT, APLICAȚIA OKTO și APLICAȚIA OKTO Merchant, integrarea cu orice platformă a furnizorilor de servicii terțe și mașini de jocuri conectate, așa cum este descris în virtutea termenilor prezentului Acord.

„Serviciile Platformei OKTO” înseamnă toate serviciile furnizate de Oktopay în legătură cu Platforma OKTO, pentru furnizarea Serviciilor OKTO PARTENERILOR și utilizatorilor finali, inclusiv suportul tehnic al celor de mai sus.

„Cod QR” înseamnă codul de bare matriceal bidimensional marcat sub marca Oktopay plasat pe mașinile de jocuri conectate de către operatorul mașinilor de jocuri, care va permite unei mașini de jocuri conectate să se conecteze la Platforma OKTO și utilizatorului final să se conecteze la Okto Direct, astfel încât să faciliteze transferul de fonduri pe mașina de jocuri conectată pentru a paria.

„Servicii” înseamnă depunerea de fonduri (sume de miză) către și/sau retragerea câștigurilor de la un aparat de jocuri conectat, la cererea utilizatorului final, utilizând APLICAȚIA OKTO DIRECT utilizând fie cardul de debit (dar nu un card de credit), fie direct din contul său bancar.

„Termeni și condiții” a se vedea Acordul.

„Teritoriu” înseamnă Regatul Unit.

„Terț” înseamnă orice altă persoană fizică sau juridică, alta decât părțile supuse prezentului acord.

„Tranzacția” este o acțiune a dvs. care are ca rezultat, la cererea dvs., prin utilizarea APLICAȚIEI OKTO DIRECT, transferul sau retragerea fondurilor de pe aparatul de jocuri conectat, utilizând fie cardul dvs. de debit, fie contul dvs. bancar, pentru a paria pe jocurile de noroc oferite de operatorul aparatului de jocuri prin intermediul aparatelor de jocuri conectate.

„Utilizator” este o persoană fizică cu vârsta de peste 18 ani și care utilizează Serviciile.

„Site web” înseamnă site-ul web www.oktopayments.com.

„În scris” înseamnă în formă scrisă, inclusiv e-mail.

 

3. Cine suntem?

OKTOPAY LIMITED este o societate comercială constituită și înregistrată în conformitate cu legile din Cipru, cu numărul de înregistrare HE400907 și cu sediul social la Mnasiadou și Stasikratous 10, P.C. 1065, Nicosia, Cipru, care acționează ca furnizor de tehnologie specializată în procesarea plăților, tranzacții electronice sigure și securizate și soluții și aplicații inovatoare de plată digitală, în mai multe industrii, inclusiv jocuri de noroc, în conformitate cu toate cadrele de reglementare aplicabile și a proiectat Platforma OKTO pentru a răspunde unei game largi de servicii de procesare digitală a plăților pe care le oferă pe piața jocurilor de noroc.  OKTO este o marcă înregistrată și un brand sub care Serviciile sunt oferite de OKTOPAY.

Operăm și furnizăm servicii în zilele lucrătoare.

Acest Acord vă va fi furnizat în orice moment pe site. Acești termeni și condiții vă pot fi, de asemenea, trimiși sau pot apărea în locuri de pe site-ul web, în aplicația OKTO Direct sau în alt mod, dacă este relevant pentru utilizarea de către dvs. a Serviciilor. Puteți solicita o copie a acestor termeni și condiții prin intermediul site-ului web în orice moment sau ne puteți contacta la support@oktopayments.com.

 

4. Cine poate utiliza Serviciile?

Puteți fi de acord cu prezentul Acord și puteți utiliza serviciile OKTO Direct dacă aveți vârsta de minimum 18 ani, sunteți rezident în Teritoriu și aveți capacitatea deplină de a încheia un contract. Vă putem solicita în orice moment să prezentați dovada vârstei dumneavoastră. OKTOPAY nu poate garanta identitatea utilizatorului. Prin urmare, există riscuri inerente care vin odată cu incapacitatea de a confirma identitatea, mai ales atunci când avem de-a face cu persoane care acționează sub pretexte false.

 

5. Ce este serviciul OKTO Direct?

Serviciul OKTO DIRECT este un mijloc alternativ prin intermediul unei aplicații web gratuite furnizate pentru depunere (fonduri pentru jocuri) pe mașinile de jocuri conectate în locații, precum și retragerea fondurilor (miză neutilizată/câștiguri) de la o mașină de jocuri conectată, la cererea dvs. Depunerea și retragerea menționate executate către și de la dvs. pot fi efectuate numai prin card de debit/preplătit și/sau cont bancar și aceste fonduri pot fi utilizate numai pentru ca utilizatorii finali să parieze la jocurile de noroc oferite de operatorii mașinilor de jocuri de noroc prin intermediul mașinilor de jocuri conectate și, prin urmare, nu pot fi utilizate în niciun alt scop sau în nicio altă industrie.

Va trebui să scanați un cod QR, prin intermediul camerei telefonului mobil de pe ecranul aparatului de jocuri conectat la locația pe care o vizitați și veți accesa aplicația web OKTO Direct pentru a completa câmpurile obligatorii.  Va trebui să acceptați acești Termeni și condiții, în timp ce, înainte de a putea depune fonduri prin intermediul cardului dvs. de debit/preplătit sau al contului bancar, vi se va solicita să furnizați numele, prenumele și un număr de telefon mobil al cărui titular legitim sunteți (validat după cum se prevede mai jos printr-o OTP) și să vă înregistrați cu o parolă puternică. Pentru a confirma că sunteți dvs., veți primi un mesaj pe numărul de telefon mobil pe care l-ați completat cu o parolă unică (OTP) pe care vi se va cere să o introduceți în ecranul respectiv al aplicației web OKTO Direct.

Aveți dreptul la o singură înregistrare și avem dreptul să vă refuzăm abonamentul în cazul în care bănuim că sunteți deja înregistrat la OKTO Direct.

La sfârșitul furnizării detaliilor dvs., vi se va solicita printr-o bifă dintr-o fereastră pop-up să confirmați dacă aceste informații vor fi reținute de aplicația OKTO Direct pentru utilizări viitoare.

Suma maximă permisă pentru depunere este de 250 lei pentru fiecare tranzacție de depunere. Limitele aferente se pot modifica din când în când. Orice fel de modificare aferentă va fi afișată pe site-ul nostru și inclusă în T&C și vă va fi notificată la următoarea tranzacție.

Toate activitățile desfășurate sunt considerate activități desfășurate de dvs. și declarați și garantați că toate informațiile furnizate sunt corecte și că mijloacele de plată respective vă aparțin exclusiv. Ne rezervăm dreptul de a vă refuza accesul la aplicația web din orice motiv, precum și de a solicita informații suplimentare despre identitatea dvs. în orice moment și în timpul sau în urma oricărei tranzacții pe care o efectuați.

Serviciile noastre furnizate, precum și orice funcții noi adăugate periodic sunt afișate pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați în mod regulat site-ul web, unde sunt afișate funcțiile și serviciile actualizate.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre modul în care folosim datele dvs. cu caracter personal, consultați Politica de confidențialitate OKTO.

 

6. Depunerea de fonduri (mize în bani) la aparatul de jocuri conectat

De fiecare dată când doriți să depuneți fonduri în vederea achiziționării de mize pentru a paria într-un aparat de jocuri conectat într-o locație, trebuie să scanați codul QR și apoi să selectați sursa de finanțare pe care o preferați. Puteți utiliza un card de debit pe care îl veți înregistra la noi. Cardul de debit pe care îl veți utiliza pentru a depune fonduri trebuie să fie pe numele dvs. De asemenea, puteți depune fonduri prin OKTO Direct pentru a paria efectuând un transfer bancar.

Când depuneți fonduri, veți putea paria suma echivalentă în aparatul de jocuri conectat

Toți deținătorii de carduri de debit sunt supuși verificărilor de validare și autorizării de către emitentul cardului. Nu suntem responsabili dacă emitentul cardului dvs. de plată refuză să autorizeze depunerea de fonduri. În acest caz, nu vor fi depuși bani pentru a paria. Acceptați că instituția de credit (sau intermediarul implicat în proces) poate inversa orice parte a fondurilor, din orice motiv;

Banii dvs. depuși vor fi întotdeauna utilizați pentru a participa la jocurile de noroc oferite de aparatul de jocuri conectat. Rețineți că trebuie să actualizați întotdeauna informațiile privind finanțarea (de exemplu, numărul cardului de debit și data expirării).

Putem impune o limită limitei de depunere a fondurilor sau la discreția noastră rezonabilă (de exemplu, fără limitare, pentru a limita frauda sau riscul de credit). În niciun caz aceste limite nu vor depăși limitele maxime admisibile stabilite de legislația aplicabilă, inclusiv, în principal, legislația privind combaterea spălării banilor.

Impunem limite asupra sumei pe care doriți să o depuneți din motive legale și de securitate, în conformitate cu legislația la care sunteți de acord să vă supuneți.

 

7. Retragerea sumelor neutilizate și/sau a câștigurilor

Puteți retrage sumele neutilizate și/sau câștigurile prin OKTO Direct către dvs. transferând fondurile relevante direct într-un cont bancar pe numele dvs. sau pe cardul dvs. de debit/preplătit pe care îl specificați. Rețineți că, dacă trimiteți banii pe cardul dvs. de debit și doriți să retrageți în numerar, furnizorul de servicii de plată vă poate percepe un comision.

Nu avem control asupra mașinilor de jocuri de noroc și a pariurilor aferente efectuate prin intermediul serviciilor OKTO Direct, deoarece acționăm doar ca intermediari independenți. Lipsa controlului denotă faptul că nu putem confirma legalitatea și nu ne asumăm responsabilitatea și răspunderea potențială care decurg din legalitatea serviciilor de jocuri de noroc furnizate prin intermediul aparatului conectat de jocuri de noroc din locație.

 

8. Cursuri de schimb

Momentan, nu există nicio ofertă pentru o conversie valutară. Nu se aplică cursuri de schimb.

 

9. Taxe

Nu există taxe aplicabile pentru utilizarea OKTO Direct.

 

10. Anularea unei plăți

Nu puteți anula sau revoca o instrucțiune de plată care a fost deja primită de noi și nici nu vă puteți retrage consimțământul de a executa o tranzacție.

 

11. Dacă o retragere a câștigurilor a fost executată într-un cont greșit, nu a fost trimisă deloc sau a fost întârziată

Încercăm să procesăm plățile corect și în timp util, dar uneori lucrurile nu merg bine, iar o plată ar putea fi întârziată, ar putea fi o sumă incorectă sau ar putea să nu fie primită, dar nu vom fi responsabili dacă am procesat plata corect, dar ne-ați dat detalii greșite. Dacă plata nu a fost primită sau a fost întârziată pentru metodele dvs. de retragere, așa cum sunt definite în secțiunea 7, anunțați-ne printr-un e-mail la support@oktopayments.com

Dacă banii nu au fost primiți de dvs. prin metoda dvs. de retragere și motivul a fost greșeala noastră, atunci vă vom rambursa plata înapoi în contul dvs. bancar, inclusiv orice taxe plătite ca urmare a greșelii noastre.

 

12. Refuzul executării unei tranzacții

Putem refuza să executăm orice tip de tranzacție în următoarele cazuri:

 • Nu aveți fondurile solicitate drept câștiguri.
 • Nu ne furnizați toate informațiile obligatorii solicitate într-o instrucțiune de plată.
 • Tranzacția depășește limitele aplicabile așa cum sunt definite în prezentul document și de către orice parte afiliată.
 • Avem motive să credem că activitatea încalcă acești Termeni și condiții.
 • În cazul în care credem că acționați în mod fraudulos,
 • Dacă avem o obligație legală sau de reglementare care ne împiedică să efectuăm plata sau dacă suntem obligați să efectuăm verificări suplimentare
 • Dacă o terță parte ne împiedică să efectuăm plata (de exemplu, Visa sau Mastercard nu permite o plată sau o retragere).
 • Dacă sunteți blocat sau restricționat de către operatorul aparatului de jocuri. Putem refuza executarea oricărei tranzacții din orice motiv, fără limitare. Cu condiția să nu fie interzisă de nicio lege aplicabilă, ni se va solicita să furnizăm informații cu privire la motivul pentru care am luat măsuri, ce a determinat-o să ia măsuri și orice măsuri de remediere pe care le puteți lua pentru a rezolva problema refuzului, dacă este posibil.

 

Sunteți de acord că putem suspenda, de asemenea, executarea unei tranzacții, care, pe baza informațiilor disponibile la momentul respectiv, poate fi considerată în mod rezonabil ca depășind nivelurile de risc acceptabile și veți fi notificat pentru o astfel de acțiune. În cazul în care lanțul de risc excesiv va fi eliminat, vom ridica suspendarea care permite executarea tranzacției.

 

13. Politica de rambursare

În cazul unei probleme tehnice apărute în timpul procesului de retragere, vă rugăm să contactați support@oktopayments.com. Înainte de a comunica cu noi, este posibil să solicităm informații suplimentare pentru a vă identifica/confirma identitatea. Vom răspunde solicitării dvs. cu promptitudine și acuratețe.

Nu vom rambursa plata dacă:

a. În cazul în care dispozitivul dvs. mobil este pierdut sau furat sau în alt mod nu îl mai puteți utiliza ulterior și nu ați procedat cu promptitudine la acțiunile necesare prin blocarea dispozitivului și solicitarea blocării contului dvs. cu un e-mail la support@oktopayments.com. Pentru plăți neautorizate în cazul în care credem că ar fi trebuit să fiți la curent cu pierderea, furtul sau utilizarea neautorizată, veți fi răspunzător pentru primele 250 lei. Nu vă vom trage la răspundere pentru primele 250 lei dacă plata neautorizată a fost cauzată fie de noi, fie de o terță parte care desfășoară activități în numele nostru. De asemenea, răspunderea dvs. pentru primele 250 lei nu se aplică tranzacțiilor neautorizate efectuate după ce ne-ați notificat.
b. dacă noi credem că ați acționat în mod fraudulos,
c. dacă operațiunea de plată a fost neautorizată, dar ați acționat cu intenție sau din neglijență gravă,
d. dacă nu ne anunțați despre tranzacția neautorizată sau finalizată incorect în termen de treisprezece (13) luni de la data operațiunii de plată.

 

14. Confidențialitate

Ne angajăm că nu vom divulga în niciun moment niciunei persoane niciuna dintre informațiile dvs. confidențiale, cu excepția următoarelor circumstanțe:

 • angajaților, funcționarilor, reprezentanților sau consilierilor noștri care trebuie să cunoască astfel de informații în scopul exercitării drepturilor sau îndeplinirii obligațiilor care ne revin în temeiul sau în legătură cu prezentul Acord. Ne vom asigura că angajații, funcționarii, reprezentanții sau consilierii noștri cărora le dezvăluim informațiile dvs. confidențiale respectă această clauză și
 • conform legii, o instanță competentă sau orice autoritate guvernamentală sau de reglementare.

 

15. Informații generale

Pentru ca un contract să fie executoriu din punct de vedere juridic, trebuie să existe o ofertă și o acceptare. Prezentul Acord constituie oferta noastră de a vă pune la dispoziție serviciile și faptul că sunteți de acord cu prezentul contract constituie acceptarea de către dvs. a acestei oferte.

Dacă nu insistăm imediat să faceți ceva ce vi se cere să faceți în temeiul prezentului Acord sau dacă întârziem să luăm măsuri împotriva dvs. în ceea ce privește încălcarea prezentului Acord, acest lucru nu va însemna că nu trebuie să faceți aceste lucruri și nu ne va împiedica să luăm măsuri împotriva dvs. la o dată ulterioară.

Nu vom avea nicio răspundere față de dvs. în temeiul prezentului Acord sau al oricărui contract dacă suntem împiedicați sau întârziați în îndeplinirea obligațiilor care ne revin în temeiul prezentului Acord sau în desfășurarea activității noastre, prin acte, evenimente, omisiuni sau accidente în afara controlului nostru rezonabil, inclusiv, fără limitare, greve, blocaje sau alte litigii industriale (indiferent dacă ne implică pe noi sau pe oricare altă parte), defectarea unui serviciu de utilități sau a unei rețele de transport sau de telecomunicații, caz fortuit, război, revoltă, agitație civilă, daune rău intenționate, respectarea oricărei legi sau ordin guvernamental, regulă, regulament sau direcție, accident, defectarea instalației sau a utilajelor, incendiu, inundație, furtună sau neîndeplinirea obligațiilor de către subcontractanți, cu condiția să fiți notificat cu privire la un astfel de eveniment și la durata preconizată a acestuia.

Fiecare dintre subclauzele, clauzele și paragrafele prezentului Acord funcționează separat. În cazul în care o instanță sau o autoritate relevantă decide că oricare dintre acestea este ilegală, subclauzele, clauzele și paragrafele rămase vor rămâne în vigoare.

Nimic din prezentul Acord nu este destinat pentru sau nu va funcționa pentru a crea un parteneriat sau o asociere în participațiune între dvs. și noi sau pentru a autoriza oricare dintre părți să acționeze în calitate de agent pentru cealaltă parte și niciuna dintre părți nu va avea autoritatea de a acționa în numele său sau în alt mod pentru a o obliga pe cealaltă în vreun fel (inclusiv, dar fără a se limita la, efectuarea unei declarații sau garanții, asumarea oricărei obligații sau răspunderi și exercitarea oricărui drept sau putere).

Putem transfera drepturile și obligațiile care ne revin în temeiul prezentului Acord unei alte organizații fără consimțământul dvs. Vă vom informa întotdeauna în scris dacă se întâmplă acest lucru și ne vom asigura că transferul nu vă va afecta drepturile în temeiul prezentului Acord.

Prezentul Acord este între dvs. și noi. Nicio altă persoană nu va avea niciun drept de a pune în aplicare vreunul dintre termenii acestuia.

Prezentul Acord și toate aspectele care decurg din acesta și orice litigiu apărut între părți în legătură cu Acordul vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile Angliei. Orice procedură judiciară rezultată din sau în legătură cu Acordul va fi înaintată spre soluționare instanțelor judecătorești competente.

 

16. Depunerea unei reclamații

Dacă nu sunteți mulțumit de furnizarea serviciilor noastre, vă rugăm să ne contactați la support@oktopayments.com support@oktopay.eusau să trimiteți formularul online, iar un reprezentant Serviciului Clienți va emite un tichet cu privire la problema litigiului. Luăm în serios reclamațiile clienților noștri. Dacă primim o reclamație de la dvs., vom încerca să o rezolvăm în termen de patru (4) zile lucrătoare. Dacă problema nu poate fi rezolvată în termen de patru (4) zile lucrătoare, vă vom trimite un răspuns în care vom preciza motivele întârzierii, inclusiv data până la care vă vom oferi răspunsul final. În orice caz, răspunsul final nu va depăși cele 15 zile lucrătoare.

Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru final, vă puteți adresa organismelor competente de soluționare alternativă a litigiilor de la domiciliul dvs., inclusiv:

 

Centrul pentru consumatori din Cipru pentru soluționarea alternativă a litigiilor:

Adresa: 16 Kyriakou Matsi, Eagle House, 8th Floor, Agioi Omologites, 1082 Nicosia
Telefon: +357 22519741
Fax: +357 22318214
E-mail: secretariat@adrcyprus.com
Pagina web: www.adrcyprus.com

 

17. Restricții privind utilizarea serviciilor OKTO Direct

Serviciile nu trebuie utilizate, direct sau indirect, pentru următoarele activități restricționate:

 • Încălcarea prezentul Acord, Politica de utilizare acceptabilă OKTO, Politica de confidențialitate sau orice alte politici.
 • Încălcarea oricărei legi, regulament, directivă, statut sau contract în legătură cu serviciile primite, inclusiv, fără limitare, legile și reglementările privind combaterea spălării banilor, protecția consumatorilor și a datelor cu caracter personal.
 • Utilizarea de instrumente și mecanisme pentru a vă ascunde identitatea și locația online (utilizarea de proxy și alte tehnici de anonimizare).
 • Utilizarea Serviciilor într-un mod care duce la reclamații, litigii, reclamații, inversări, taxe, amenzi, penalități și alte răspunderi față de noi, de un alt Utilizator sau de o terță parte.
 • Utilizarea serviciilor OKTO Direct în scopuri ilegale.
 • Facilitarea intenționată sau neintenționată a oricăror rutine de programare a calculatoarelor rău intenționate care pot provoca daune, pot interfera în mod dăunător, pot captura sau fura în mod clandestin orice sistem, date sau informații.
 • Utilizarea intenționată sau neintenționată a oricărui proces de dispozitiv automat sau proces manual pentru a monitoriza sau copia site-ul web fără permisiunea scrisă prealabilă.
 • Utilizarea oricărui dispozitiv și/sau software care a interferat în mod intenționat sau neintenționat cu funcționarea corectă a aplicației OKTO Direct și/sau a site-ului web.
 • Încălcarea drepturilor de autor, brevetului, mărcii comerciale, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate intelectuală ale noastre sau ale unei terțe părți sau a drepturilor de publicitate sau confidențialitate.
 • Furnizarea de informații false, inexacte sau înșelătoare.
 • Trimiterea sau primirea a ceea ce credem în mod rezonabil că sunt fonduri potențial frauduloase sau neautorizate.
 • Refuzul de a coopera la o investigație sau de a furniza confirmarea identității tale sau a oricăror informații pe care ni le furnizezi.
 • Utilizarea Serviciilor într-un mod pe care MasterCard sau orice altă rețea de transfer electronic de fonduri îl consideră în mod rezonabil a fi un abuz al sistemului de carduri sau o încălcare a regulilor de asociere sau de rețea a cardurilor.
 • Utilizarea Serviciilor într-un mod care reprezintă un abuz asupra unui sistem de carduri sau o încălcare a asocierii sau rețelei de carduri.
 • Utilizarea Serviciilor într-un mod despre care credem în mod rezonabil că ar putea dăuna capacității noastre de a furniza Serviciile.
 • Controlarea sau utilizarea unui dispozitiv mobil care nu vă aparține.
 • Oferirea acreditărilor dvs. de securitate oricărei alte persoane.
 • Permiterea oricărei alte persoane să acceseze sau să utilizeze dispozitivul
 • Hărțuirea și/sau amenințarea angajaților, agenților sau altor reprezentanți.

 

În cazul în care utilizați Serviciile pentru serviciile restricționate de mai sus și/sau într-un mod care duce la reclamații, litigii, inversări, taxe, amenzi, penalități și alte răspunderi față de noi, față de un alt utilizator sau terță parte, puteți fi răspunzător pentru activitățile restricționate de mai sus și pentru rezultatul acestora. În acest caz, sunteți de acord să ne rambursați nouă, unui utilizator sau unui terț orice astfel de răspundere și să ne decontați din soldul dvs. disponibil orice sume datorate ca urmare a răspunderii. În cazul în care soldul dvs. este insuficient pentru a acoperi suma, sunteți de acord că putem utiliza orice sumă încasată dintr-o tranzacție și, în cazul în care o astfel de sumă nu acoperă răspunderea, permiteți titularului creanței să recupereze suma prin alte mijloace legale disponibile.

 

18. Modificarea acestor termeni și condiții

Este posibil să modificăm sau să actualizăm din când în când acești Termeni și condiții din următoarele motive:

 • Pentru a vă fi mai ușor să îi înțelegeți,
 • Dacă schimbăm modul în care facem afaceri cu dvs. sau are loc o schimbare majoră în operațiunile noastre,
 • Pentru a respecta modificările aduse reglementărilor,
 • Pentru a reflecta modificările costurilor asociate cu modul în care facem afaceri cu dvs.
 • Când oferim produse sau servicii noi

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica unilateral acești Termeni și condiții. Puteți accesa Termenii și condițiile aplicabile pe site-ul nostru web. Se recomandă să vizitați frecvent pagina Termeni și condiții de pe site-ul nostru pentru a fi informat în consecință.

Notificarea modificării Termenilor și condițiilor se încheie prin postarea Termenilor și condițiilor modificate pe site-ul nostru web.

Orice modificare a Termenilor și condițiilor se aplică și este valabilă după expirarea a două (2) luni de la publicarea sa pe site-ul nostru, cu excepția cazului în care o astfel de modificare se face în conformitate cu dispozițiile legislației aplicabile, cu orice hotărâre judecătorească sau decizii administrative sau atunci când este legată de furnizarea de noi servicii sau noi funcții ale serviciilor existente sau atunci când modificarea, la discreția noastră, nu vă mărește obligațiile și nu vă restricționează drepturile.

 

19. Declarații și garanții

Renunțăm în mod expres, în măsura maximă permisă de lege, la toate condițiile și garanțiile, de orice fel, exprese, implicite sau statutare, cu privire la serviciile oferite sau la software-ul furnizat, inclusiv, dar fără a se limita la garanția implicită de neîncălcare, cu excepția oricărei condiții sau garanții a cărei excludere ar contraveni oricărei legi și reglementări (sau ar determina ca orice parte a acestui paragraf să fie nulă (denumite în continuare „condiții neexceptate”). Răspunderea noastră față de dvs. ca urmare a încălcării oricărei condiții neexceptate este limitată, la alegerea dvs., la a) rambursarea prețului plătit pentru bunul sau serviciul care a cauzat încălcarea b) înlocuirea sau repararea bunului sau repetarea furnizării serviciului care a cauzat încălcarea, cu excepția cazului în care această răspundere nu poate fi limitată în conformitate cu legile și reglementările jurisdicționale.

Nu declarăm și nu garantăm că furnizarea serviciilor către dvs. va fi fără întârziere, întrerupere, compromis pentru sistemele dvs. de securitate sau fără erori (nici că toate erorile vor fi rectificate) și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru nicio întârziere sau eșec în furnizarea serviciilor OKTO Direct în temeiul prezentului Acord. Ne putem angaja să efectuăm lucrări de întreținere și/sau reparații la sistemele noastre care vă pot restricționa accesul la serviciile dvs. OKTO Direct.

 

20. Limitarea răspunderii

În cazul în care se consideră că am încălcat Acordul, ducând la pierderi și provocând daune directe, răspunderea noastră se va limita la următoarele:

 • În niciun caz, noi, asociații, afiliații și alte persoane afiliate care acționează în numele nostru și/sau persoanele cu care încheiem contracte nu vom fi răspunzători pentru niciunul dintre următoarele tipuri de pierderi sau daune în legătură cu prezentul Acord sau în alt mod:
 • orice pierdere sau daună care nu este direct legată de încălcarea de către noi a prezentului Acord sau
 • orice pierdere de venituri, profituri, afaceri, fond comercial, contracte sau economii, chiar dacă am fost informați despre posibilitatea apariției unei astfel de situații sau
 • orice pierdere sau corupere a datelor.

 

Nu vom fi răspunzători pentru nicio taxă bancară pe care o puteți suporta pentru trimiterea, primirea sau răscumpărarea fondurilor.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate în cazul în care trimiteți bani în contul incorect.

OKTOPAY oferă serviciul OKTO Direct fără nicio garanție. Societatea nu garantează accesul neîntrerupt sau securizat la nicio parte a Serviciului său și nici nu își asumă nicio responsabilitate pentru nicio întârziere sau neîndeplinire a serviciilor. OKTOPAY se poate angaja să efectueze lucrări de întreținere și/sau reparații la sistemele sale care pot restricționa accesul utilizatorului la serviciul OKTO Direct. OKTOPAY se așteaptă ca astfel de lucrări de întreținere programate sau neprogramate să se extindă pentru o anumită perioadă care va limita/restricționa accesul la sistemul OKTOPAY (inclusiv site-ul său web).

OKTOPAY nu se poate asigura că părțile dintr-o tranzacție vor finaliza tranzacția și nu are niciun control asupra mașinilor de jocuri de noroc.

Un utilizator final este responsabil pentru înțelegerea și respectarea oricăror legi, reguli și reglementări din jurisdicția sa specifică care îi pot fi aplicabile în legătură cu utilizarea serviciilor OKTO Direct.

Nimic din prezentul Acord nu limitează și nu exclude răspunderea noastră pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră sau pentru orice daună sau răspundere suportată de dvs. ca urmare a fraudei sau a denaturării frauduloase de către noi sau în măsura în care răspunderea nu poate fi exclusă sau limitată de nicio lege aplicabilă.

 

21. Drepturile de proprietate intelectuală

Noi, furnizorul de sistem și/sau licențiatorii noștri vă acordăm o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă pentru utilizarea oricăror aplicații software pe care le accesați sau le-ați descărcat pe computerul personal, pe dispozitivul mobil sau pe platformă, inclusiv o interfață de programare a aplicațiilor (API) sau un set de instrumente pentru dezvoltatori, dacă este cazul, dar acest lucru este doar pentru uz personal. Nu puteți:

 • Transfera sau închiria, vinde sau distribui aceste drepturi niciunei persoane sau entități.
 • Modifica, reproduce, adapta, distribui, afișa, publica, efectua inginerie inversă, traduce, dezasambla, decompila sau încerca în alt mod să creați orice cod sursă derivat din materialul OKTO.

 

Prin aceasta, confirmați că toate drepturile legate de materialul OKTO ne aparțin exclusiv nouă sau unui furnizor terț, în funcție de acordurile contractuale dintre noi și furnizorul terț.

Mărcile, adresele URL ale site-urilor web, siglele referitoare la numele, produsele și serviciile descrise/utilizate în/pe materiale electronice și pe suport de hârtie sunt fie drepturi de autor, fie mărci comerciale înregistrate sau sunt mărcile noastre comerciale sau mărcile comerciale ale unui furnizor terț și/sau ale licențiatorilor noștri.  În plus, toate anteturile de pagină, graficele personalizate, pictogramele butoanelor și scripturile sunt mărci de servicii protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale care ne aparțin nouă și/sau licențiatorilor noștri. Copierea, modificarea, alterarea de orice fel, modificarea sau utilizarea de orice fel este strict interzisă.

În mod specific, noi și/sau licențiatorii noștri suntem proprietarii tuturor drepturilor, intereselor și titlurilor de sigle, denumirilor comerciale, mărcilor comerciale înregistrate și neînregistrate, desenelor personalizate, codului de bază al software-ului brevetat, aplicațiilor brevetabile, secretelor comerciale, drepturilor de autor înregistrate și neînregistrate, oricăror și tuturor celorlalte drepturi de proprietate intelectuală, drepturi de proprietate sau alte drepturi legate de proprietatea necorporală care sunt utilizate sau dezvoltate în legătură cu oricare dintre servicii și sunteți de acord să nu revendicați dreptul de proprietate sau interesul asupra niciunui astfel de drept de proprietate intelectuală.

Confirmați că nu ați obținut niciun drept exprimat sau implicit, altul decât drepturile care vă sunt acordate în condițiile prezentului Acord și că niciun titlu de proprietate nu v-a fost transferat în temeiul prezentului Acord.

Nu veți întreprinde nicio acțiune cu intenția de a verifica și/sau obține, din orice motiv sau scop, codul sursă, procesele sau datele noastre și/sau ale sistemelor licențiatorilor noștri. Nu vi s-a acordat dreptul și nu veți vinde, revinde, închiria sau subînchiria, sublicenția, împrumuta sau transfera în alt mod serviciile sau componentele acestora.

 

22. Contactați-ne

Toate întrebările trebuie direcționate către support@oktopayments.com, care operează și gestionează Serviciul Clienți. Serviciul Clienți înseamnă asistența pentru clienți care poate fi accesată online prin trimiterea unui e-mail la support@oktopayments.com

 

Actualizat la data de: 26.10.2023